Twenty One Pilots, înainte de concertul de la #EC8: „Electric Castle e probabil cel mai cool nume de festival la care am cântat” VIDEO

Twenty One Pilots, formația americană care împarte un record impresionant alături de Elvis Presley și trupa The Beatles, va cânta vineri seara pentru prima oară în România. Ei vor urca pe Main Stage-ul de la Electric Castle.

Foto: Monitorul de Cluj

Înainte de a urca pe scenă, Tyler Joseph și Josh Dun au fost prezenți la o conferință de presă. Toboșarul Josh Dun a lăudat festivalul Electric Castle și a spus că acesta e probabil cel mai cool nume de festival la care au cântat vreodată.

De asemenea, concertul pe care îl vor susține în această seară la Electric Castle este ultimul din turneul lor european.

„Acesta este ultimul nostru show din Turneul European, mâine ne vom întoarce acasă și este o onoare pentru noi să fim aici , a declarat Tyler.

Atât Josh cât și Tyler promit pentru vineri seara un show electrizant pentru fanii lor care au venit la Electric Castle. Tyler a spus că din fiecare show au câte ceva de învățat și chiar dacă concertele lor oferă o stare de bine tuturor participanților, mereu este loc de mai bine.

„Venind la acest festival pentru mine și Tyler este o oportunitate să le arătăm tuturor oamenilor de la festival ceea ce putem. Este foarte special să fim în fața mai multor persoane care și-au dedicat un weekend, câteva zile sau doar câteva ore să te vadă. Este un sentiment interesant și foarte special”, a declarat Josh.

Tyler le-a transmis un mesaj tuturor fanilor din România, iar chiar dacă pandemia i-a împiedicat să poată celebra muzica împreună, cei din trupa Twenty One Pilots sunt nerăbdători să urce pe scenă.

Twenty One Pilots vor urca vineri seara de la ora 23:00 pe Main Stage-ul de la Electric Castle.

Cine sunt cei de la Twenty One Pilots?

Twenty One Pilots este un grup muzical format din două persoane care provin din Ohio. Trupa a fost fondată în anul 2009 de către Tyler Joseph, împreună cu foștii membri Nick Thomas și Chris Salih, iar în prezent este formată din vocalistul Tyler Joseph și toboșarul Josh Dun.

Cap de afiș la #EC8, artiștii vin însoțiți de o întreagă comunitate internațională de fani – The Skeleton Clique nu ratează niciunul dintre show-urile incendiare oferite de trupă. Alături de ei, spectatorii prezenți la Bonțida ar trebui să se aștepte la un spectacol complet, în care artiștii nu se vor limita la a fi pe scenă.

În ceea ce privește stilul lor muzica, Twenty One Pilots aduce un mix de pian (uneori o tastatură electronică sau o orgă), sintetizator, tobe (uneori amestecat cu tobe electronice), voce, și, ocazional, la ukulele. Melodiile lor sunt, de obicei, bazate pe poeziile scrise de Joseph și Dun.

Piesele „Heathens” și „Ride” au peste un miliard de vizualizări pe YouTube, iar piesa și „Stressed Out” are peste 2,5 miliarde de vizionări. E singura trupă din istorie care are un disc de aur sau platină pentru fiecare piesă de pe două albume. Și lista poate continua.

În ceea ce privește logo-ul trupei, Tyler Joseph a declarat într-un interviu în urmă cu mai mulți ani că scopul lor pentru a face muzică este „de a face oamenii să gândească”, precum și să ii încurajeze să găsească bucurie în ceea ce au ajuns să creadă în viață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*