Tursib: Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! (CP)

De 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu autobuzul veseliei. Pentru a face această zi și mai specială, cei mici se vor putea bucura de un concert ȋn autobuz susținut de echipa de evenimente HOCUS POCUS TRULALA împreună cu celebrele personaje din desenele animate Minnie și Mickey Mouse.

FOTO: Tursib

Traseul special de care se vor bucura cei mici:

Stație autobuz „Sala Thalia” – Bulevardul Coposu – Calea Dumbrăvii – Muzeul Astra – Valea Aurie – Calea Poplăcii – Calea Victoriei – Bulevardul Coposu – stația „Sala Thalia”.

Vom organiza patru curse speciale, cu plecare din stația “Sala Thalia” ȋncepând cu orele: 10:00, 10:50, 11:40, 12:30.

Durata spectacolului va fi în medie de 30 – 35 de minute, timp în care cei mici vor fi captivați de atmosfera veselă și de personajele noastre speciale.

Înscrierile se fac între 24 – 31 Mai 2023, accesând următorul link: https://tursib.ro/page/hai-cu-noi-de-1-iunie

Tursib: Vă rugăm să faceți câte o înscriere pentru fiecare persoană care va lua parte la eveniment. De exemplu, dacă doriți să participle un adult și un copil, este necesar să faceți două înscrieri.

Pentru a se putea bucura cât mai mulți copiii de această activitate, îi încurajăm pe toți, acolo unde există posibilitatea, să se înscrie fără însoțitor. Noi ne vom asigura că au parte de o experiență sigură și plină de distracție.

Vă aşteptăm să ne distrăm împreună! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*