Tupeu de hoți! Furt de telefon, țigări, alcool, bani, cheile de la mașină și …. MAȘINĂ

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut ieri 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, doi din județul Sibiu și unul din județul Vaslui, cercetați penal pentru furt calificat, furt în scop de folosință și distrugere, cu un prejudiciu de 35.000 de lei.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

Cei trei sunt bănuiți că ieri în jurul orei 3.45, ar fi pătruns fără drept în incinta unui local din municipiul Sibiu, de unde ar fi furat un telefon mobil, pachete de țigări, băuturi alcoolice, bani și cheile unui autoturism.

Ulterior, tinerii ar fi furat autoturismul parcat în apropierea localului, distrugând bariera de acces în parcare, și l-ar fi condus până pe A1, la km. 289, la limita cu județul Alba, unde au fost depistați de către polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu – Vâlcea – Deva.

Polițiștii de investigații criminale au reușit recuperarea de bunuri în valoare de aproximativ 24.000 de lei, bunuri pe care cei trei tineri le aveau asupra lor în momentul depistării.

În baza administrării probatoriului, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii persoanelor în cauză, urmând a fi prezentate unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*