Sibieni pe podium la prima etapă a CN de karting

Sibianul Mircea Marco-PĂTRU (SIBIU RACING TEAM) a prins podiumul, locul III la debutul său în Campionatul Național de Karting la clasa Senior ROTAX, cea mai aglomerată din competiție, cu 28 de piloți înscriși. Competiția a avut loc în weekend, pe circuitul PREJMER RACEWAY din Prejmer, Brașov, în organizarea Clubului Sportiv Skat Kart.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/FR de Karting

Sunt foarte fericit de rezultatul obținut la acest concurs! Am scos maximul din ce se putea scoate în acest weekend, întrucât nu am reușit să găsim setup-ul ideal, iar problemele tehnice au fost și ele acolo! Mulțumesc BRT – Bortov Racing Team pentru sfaturile și sprijinul tehnic acordat! Vă mulțumesc tuturor pentru încurajare și mesajele trimise și promit să lupt în continuare  pentru a fi cel mai bun! Mulțumesc de asemenea tuturor celor implicați în cariera mea de sportiv și nu în ultimul rând familiei mele!“, a transmis sibianul după etapa din weekend.

Etapa a fost câștigată de fostul component al ROAD RUNNER RACING Sibiu, Istvan DEZSO, care a trecut echipa clujeană 7Motorsport.

Sibianul Alexandru Leon WOLTER, de la TUTUIAN RACING, care a debutat cu victorie în acest sezon la Cupa României, a terminat pe 5, având de suferit din cauza unei descalificări la antrenamentul calificativ. Tânărul pilot a făcut apoi curse extraordinare, reușind să recupereze 21 de poziții în manșa calificativă 1 și 22 de poziții în manșa calificativă 2! A avut cel mai bun timp la Warm-Up, a terminat pe 8 în prima finală, apoi de 4 în cea de-a doua, acumulând în cele din urmă 21 de puncte.

Tot la Clasa Senior ROTAX, David TOMA a încheiat în puncte, pe locul 10, la fel și Bogdan Mihai BOGOIU, locul 14, în vreme ce Sebastian Alexandru VASILE a terminat pe 26 (toți trei de la ROAD RUNNER Sibiu).

La Clasa MICRO ROTAX au fost 2 reprezentanți ai Sibiului pe podium. Ayan FLORESCU, de la SIBIU RACING TEAM a terminat pe 2, iar craioveanul Mihai BABOI, de la ROAD RUNNER Sibiu, pe 3 (a suferit și o penalizare în prima finală). Tot la această clasă, Konrad Tibor VINCZE, Vladimir Andrei VODISLAVU ORBETU și Andrei Dorin BÂRSAN (toți 3 de la ROAD RUNNER Sibiu) au încheiat pe locurile 6, 7 și respectiv 10.

La Clasa PROMO, Ares MĂRGINEANU (ROAD RUNNER RACING Sibiu) s-a clasat pe 7.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*