Trei sibieni în echipa etapei, după victoria din Giulești

Prima victorie după 7 etape de secetă, ne-a readus oameni în echipa etapei. Portarul Karlo Letica, care a apărat un penalti în finalul jocului din Giulești e inclus în premieră în 11-le ideal, în vreme ce Silviu Balaure revine, după ce și-a încununat evoluțiile tot mai bune din acest an cu golul decisiv în Rapid – FC Hermannstadt 0-1, sâmbătă seara, în Giulești, în runda a 29-a a Superligii. Ultima dată, Balaure a fost în echipa etapei după victoria cu Farul (4-0, pe Municipal). Marius Măldărășanu face din nou echipa ideală, la fel ca-n etapele a 4-a (2-1, cu FC Voluntari) a 8-a (1-0, cu Universitatea Craiova) și a 20-a (4-0, cu Farul Constanța). Este pentru prima dată, așadar, când este remarcat la o victorie în deplasare.

foto: LPF

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată descrierea făcută de specialiștii site-ului www.lpf.ro

Karlo Letica (FC Hermannstadt / 26 de ani) – ,,A fost în zi mare! A apărat șase şuturi, printre care un penalty.”

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) – ,,A marcat golul care le-a adus sibienilor o victorie mare, prima din 2023”

Marius Măldărăşanu (FC Hermannstadt / 47 de ani) – ,,A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol.”

Echipa ideală a etapei a 29-a:

PORTAR

Karlo Letica (FC Hermannstadt / 26 de ani) – A fost în zi mare! A apărat șase şuturi, printre care un penalty.

foto: captura video/FC Hermannstadt

FUNDAŞI

Dorinel Oancea (U Cluj / 25 de ani) – A dominat flancul drept. A reuşit 10 recuperări, dintre care patru în jumătatea adversă.

Lorenzo Paramatti (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) – S-a descurcat excelent în centrul defensivei. Memorabilă intervenţia din repriza secundă, când a scos balonul de pe linia porţii.

Erico da Silva (UTA / 33 de ani) – Revenit printre titulari, s-a achitat excelent de sarcile trasate de antrenor. A câştigat 13 dintre cele 15 dueluri aeriene în care a fost implicat.

Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) – Și-a pus, din nou, toată experienţa în slujba echipei. Utilizat în banda stângă, a evoluat fără greşeală.

MIJLOCAŞ

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A marcat golul care le-a adus sibienilor o victorie mare, prima din 2023.

foto: facebook/FCH

Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) – U Cluj a arătat fantastic în duelul cu Farul, iar Martin Remacle, autor al unui gol, a fost jucătorul din teren cu cel mai bun index Instat (270).

Cornelis Ubbink (UTA / 29 de ani) – A făcut una dintre cele mai bune partide din acest sezon. S-a evidenţiat şi printr-un gol marcat.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Continuă forma bună din acest an, în care a înscris șase goluri foarte importante în lupta Universităţii Craiova pentru atingerea obiectivului.

ATACANŢI

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 32 de ani) – Revenit în iarnă la Mioveni, a marcat un gol frumos, al șaselea din acest sezon pentru argeşeni.

Rangelo Janga (CFR Cluj / 30 de ani) – A înscris pentru a șaptea oară în campionatul curent, fiind cel mai bun marcator din lotul CFR-ului.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Măldărășanu (FC Hermannstadt / 47 de ani – FOTO) – A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol.

foto: facebook/FCH

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*