Trei muzicieni de jazz de renume internațional au fost întâmpinați cu acorduri muzicale

Astăzi, trei muzicieni de jazz de renume internațional de la Danny Grissett Trio au fost întâmpinați cu acorduri muzicale la Aeroportul Internațional Sibiu. Aceștia vor fi prezenți la Zilele Muzicale Româno-Americane 2023, ediția a XX-a, care va avea loc astăzi, 4 iulie 2023, începând cu ora 21:00, pe Acoperișul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Foto: SIBIU International Airport

Danny Grissett, un pianist și compozitor din Los Angeles, este cunoscut ca unul dintre cei mai talentați muzicieni de jazz din New York și din lume în ultimele două decenii.

Joris Teepe, un contrabasist originar din Olanda, este primul muzician de jazz din țara sa care a obținut succes la New York.

Gabriel Matei, un toboșar român stabilit în Olanda, are o experiență vastă în diverse genuri muzicale, dar s-a concentrat în special asupra jazz-ului.

Dacă doriți să vă bucurați de muzica lor, aveți ocazia să îi vedeți în acțiune în această seară pe acoperișul Filarmonicii de Stat Sibiu. Pentru mai multe informații și bilete, puteți accesa link-ul: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-danny-grissett-trio

Evenimentul reprezintă un moment special în cadrul Zilelor Muzicale Româno-Americane și aduce în prim-plan talentul și pasiunea muzicienilor de jazz atât din România, cât și din întreaga lume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*