Transfăgărășanul, închis azi între Vidraru și Bâlea Lac. Turiștii pot urca la Bâlea Lac doar dinspre Sibiu

Drumul Național 7 C – Transfăgărășan se închide sâmbătă, 2 septembrie între Barajul Vidraru (Argeș) și Bâlea Lac (Sibiu) pentru desfășurarea competiției sportive ,,Transfier” 2023.

Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Facebook

Circulația este închisă, sâmbătă, de la ora 07:00 la 18:00, iar la Bâlea Lac turiștii pot urca dinspre Cârțișoara și Bâlea Cascadă, tronsonul de pe versantul nordic. Transfier presupune 1,9 kilometri – probă de înot în Lacul Vidraru, 90 de kilometri – ciclism și 21 de kilometri de alergare.

,,Sâmbătă, 02.09.2023, în intervalul orar 07:00 – 18:00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între Barajul Vidraru – Bâlea Lac (km 62 +100 – km 116+808), pentru toate categoriile de autovehicule, în vederea desfășurării competiției sportive de triatlon TRANSFIER 2023.

„Transfier” este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat”, a transmis CNAIR.

DN 7 C Piscu Negru-Bâlea Lac-Bâlea Cascadă este a doua cea mai înaltă șosea din țară după DN 67 C Transalpina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*