Tragedie! O elevă s-a sinucis după ce s-a certat cu iubitul ei

O adolescentă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său. Polițiștii au deschis dosar penal.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei eleve în vârstă de 18 ani din comuna Mărăcineni care s-a sinucis după o ceartă cu iubitul său, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit unor surse judiciare, fata a fost găsită fără suflare, spânzurată într-o anexă a locuinţei, de către tatăl său care a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiei şi pe cel al cadrelor medicale. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ pentru cercetări.

„IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei. Conform aceloraşi surse, fata s-ar fi sinucis după o ceartă pe care ar fi avut-o în urmă cu o zi cu iubitul ei, relatează Monitorul de Cluj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*