TRAGEDIE în Turnu Roșu: copil de 13 ani, găsit în stop cardio-respirator în baie. Nu a mai putut fi salvat

În această după-anmiază, în jurul orei 17.00, prin apel 112, un bărbat din Turnu Roșu a sesizat faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconștiență, în baie. Deși salvatorii de la SMURD și Ambulanța au ajuns la fața locului, copilul nu a mai putut fi salvat.

Foto: Arhivă

Un echipaj SMURD cu medic și echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgență în localitatea Turnu Roșu pentru a acorda asistență medicală unui minor inconștient în stop cardio-respirator. ”Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel medicul a declarat decesul acestuia”, a explicat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Deocamdată nu se știe ce a pățit copilul, dar oamenii legii nu au găsit urme de violență. ”Din primele cercetări efectuate nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Trupul minorului a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei. La nivelul Poliției Orașului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului”, a declarat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*