TRAGEDIE azi noapte în Sibiu. Doi tineri au murit într-un accident ÎNFIORĂTOR!

Viteza i-a condus sub un TIR. Doi tineri de 19, respectiv 20 de ani și-au pierdut viața azi noapte într-un groaznic accident rutier care s-a produs pe prelungirea Mihai Viteazu. Ceilalți doi prieteni care erau cu ei în mașină sunt în stare gravă în spital.

Nenorocirea s-a petrecut puțin după miezul nopții, pe prelungirea Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, în zona Dedeman.

Din primele cercetări efectuate se pare că, pe fondul vitezei, șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii și a intrat efectiv sub un autotren (TIR) parcat pe marginea părții carosabile. Impactul a fost atât de violent încât compartimentul motor al autoturismului a fost cuprins de flăcări.

Mașina era condusă de un brașovean în vârstă 20 de ani, iar în mașină cu acesta se mai aflau doi tineri de 19 și 20 de ani, și o tânăra de 20 de ani, toți din Brașov.

Salvatorii au intervenit imediat încercarea disperată de a salva viețile tinerilor. ”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe”, a transmis Sg. maj. Andreea Ștefan din cadrul ISU Sibiu.

La locul accidentului, salvatorii au găsit patru victime, una fiind înarcerată și alte 3 în stop cardio-respirator.

Zeci de minute au luptat pentru a salva viețile tinerilor aflați în stare gravă. În cele din urmă victima încarcerată, pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost declarată decedată. A murit și tânăra de 20 de ani, care ocupa locul din dreapta spate și care a fost găsită în stop cardio-respirator. Ceilalți doi tineri au fost transportați la spital, în stare gravă.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*