FOTO VIDEO UPDATE Trafic BLOCAT pe centura Avrigului – ansamblu TIR și autoturism implicate în accident. 3 persoane decedate

UPDATE 3: Polițiști au stabilit că cei doi bărbați aflați în autoturismul strivit de autobasculantă aveau 38, respectiv 42 de ani și erau din județul Covasna. Încă nu se cunosc împrejurările în care șoferul autobasculantei, un sibian în vârstă de 67 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers și a izbit autoturismul.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

În continuare, polițiștii rutier efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

UPDATE 2: Se circula în ambele sensuri. Angajații DRPD au montat semnalizare provizorie.

Rămâne închis traficul pietonal pe trotuarul dinspre Avrig, până la remedierea degradărilor.

Video: DRPD Brașov

UPDATE:  Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

Video: DRPD Brașov

foto: DRPD Brașov

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, explică Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Trafic feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

foto: Mesagerul de Sibiu

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ăn cadrul ISU Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

Conform purtătorului de cuvânt al SAJ Sibiu, Vasile Scridon, două dintre victime au fost găsite în autoturism, iar a treia victimă este șoferul autocamionului.

foto: facebook

Trafic rutier blocat pe DN1, pe Centura Avrigului, în urma unui accident rutier în care sunt implicate un ansamblu TIR și un autoturism.

foto: Mesagerul de Sibiu

 

Foto: Arhivă

La locul accidentului a intervenit SAJ Sibiu, cu un echipaj de tip B și sunt îpe drum mai multe echipaje și de la ISU.

„Având în vedere ca accidentul rutier s-a produs pe Centura Ocolitoare a orașului Avrig, le recomandăm conducătorilor auto să utilizeze ca rută ocolitoare orașul Avrig, pentru a ieși/intra pe DN1”, fac apel polițștii sibieni.
Intervenția este în desfășurare. Revenim cu detalii.

 

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: DRPD Brașov

foto: DRPD Brașov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*