Top 6. BC CSU Sibiu joacă mâine la Oradea

BC CSU Sibiu continuă lupta pentru o clasare cât mai bună înaintea playoff-ului și va juca mâine, 3 aprilie, partida din deplasare cu CSM CSU Oradea.

foto: Dragoș Dumitru

Meciul începe la ora 20.00 și va transmis în direct pe DigiSport4.

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Oradea, acolo unde au de înfruntat echipa clasată pe locul al treilea în clasamentul Ligii Naționale. Până acum, BC CSU Sibiu și-a atribuit victoria în ambele meciuri disputate cu CSM CSU Oradea, în prima fază a acestui campionat: 73-72, în deplasare și 83-76 în meciul de pe teren propriu.

”Urmează un nou meci greu, împotriva uneia dintre candidatele la titlu, în acest an, un meci în care noi vom face tot posibilul să suplinim jucătorii accidentați în meciul cu Steaua. Am mai avut situații de genul acesta și jucătorii noștri au făcut eforturi să joace, chiar dacă nu au fost 100%. Sunt convins că vom depune tot efortul și sperăm să facem un joc bun în primul rând. Dacă vom reuși și o victorie, vom avea o șansă imensă de a ne păstra unul dintre primele două locuri la finalul Top 6”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BC SCM Timișoara, vineri, 6 aprilie, de la ora 18.00.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro. Dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la casieria Sălii Transilvania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*