Toate drumurile duc, azi, la Sala Transilvania! Hai, CSU Sibiu!

„Vulturii“ își încordează mușchii pentru o a doua victorie consecutivă în seria cu CSO Voluntari, care decide a 4-a semifinalistă a Ligii Naționale din acest sezon. La scorul de 1-1, elevii lui Rinkevicius vor întâlni gruparea ilfoveană azi, de la 19.45, în Sala Transilvania, în meciul 3 din play-off, în cazul unei victorii urmând să joace din nou la Sibiu, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20, cu calificarea pe masă!

foto: facebook/CSU Sibiu

CSU Sibiu a reușit să echilibreze situația la general, înfrângerea la diferență de o posesie din primul joc, 89-91, fiind anihilată cu victoria de marți, 98-96, la capătul unui parțial de 7-0 senzațional, în ultimul minut și jumătate de joc. Practic, echipa sibiană își poate obține calificarea în fața propriilor suporteri! O situație greu de anticipat în debutul seriei, care a animat însă grupul suporterilor sibieni în ultimele 2 zile. Din păcate, deocamdată doar în mediul online, cu mai puțin de 4 ore înaintea partidei fiind în continuare disponibile bilete în toate sectoarele Sălii Transilvania. Prețul unui tichet de acces este 30 de lei și poate fi achiziționat de AICI sau de la sală, înaintea partidei.

Este, fără îndoială, cel mai important meci al seriei, o victorie sibiană netezindu-le calea „vulturilor“ spre a 2-a semifinală consecutivă. În careul de ași s-au calificat deja U-BT Cluj, CSU Oradea și FC Argeș, câștigătoarea seriei dintre CSU și CSO Voluntari urmând să joace cu CSU Oradea. E o performanță totuși greu de atins, în condițiile în care CSO Voluntari are un lot mai valoros, locul 3 la finalul Top10 și finalistă a European North Basketball League (ENBL) în acest an.

Sperăm într-o atmosferă magică la Sibiu, care să stoarcă ultimul strop de energie din jucătorii sibieni. E nevoie de toate resursele, în condițiile în care cele 2 echipe au generat în ultima vreme dueluri extrem de echilibrate, decise chiar în ultimul minut. Hai CSU Sibiu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*