Tips&tricks pentru o vacanță reușită în Sibiu (P)

No. 1 – o vizită la noul Burger King din oraș

Unde îți faci următoarea vacanță? La Sibiu! Acesta este răspunsul pe care îl poți primi din partea multor oameni dacă îi întrebi ce planuri au pentru concediu. Într-adevăr, este un oraș foarte vizitat de români, în care poți avea parte de o vacanță cât se poate de frumoasă. Nu uita, la următoarea excursie în Sibiu vizitează și noul Burger King, deschis din septembrie în centrul comercial Promenada Sibiu.

Dar să începem cu începutul – cum te poți bucura din plin de o vacanță la Sibiu?

Caută o cazare cât mai apropiată de centrul Sibiului

O mare parte din farmecul orașului este dat de centrul vechi și de multitudinea de clădiri medievale bine păstrate. Piața Mare și Piața Mică, Pasajul Scărilor, Biserica Evanghelică, Turnul Sfatului sau Podul Minciunilor sunt câteva dintre obiectivele turistice la care trebuie neapărat să ajungi. Dacă alegi o cazare cât mai apropiată, le poți vizita pe toate la pas, pentru a te bucura de arhitectura și detaliile vechi de secole. Un bonus ar fi și o cazare cu terasă sau balcon, de unde să poți admira panorama orașului sau unde să poți bea o cafea în tihnă.

Fă-ți în fiecare zi o altă poftă culinară

Mâncarea este o parte importantă a oricărei vacanțe. În Sibiu există nenumărate variante unde poți mânca – restaurante, bistrouri, cafenele. Cea mai nouă veste este deschiderea restaurantului Burger King din Promenada Sibiu. Centrul comercial se află la distanță mică față de zona istorică, așa că îți recomandăm să închei traseul turistic prin oraș la Burger King. Indiferent că ești fan burger sau nu, după ce vei gusta faimosul Whopper, îți vei da seama că ai ajuns unde trebuie. Gustul autentic de grătar, ingredientele de cea mai bună calitate și varietatea meniului te vor face să te îndrăgostești de produsele de la Burger King.

Explorează împrejurimile orașului

Sibiul este înconjurat de o mulțime de zone și atracții care merită descoperite. Așadar, rezervă o zi din vacanță pentru o excursie în afara orașului. O idee de traseu este să mergi spre Păltiniș, iar pe drum să vizitezi Muzeul Astra și satul Rășinari, unde s-au născut scriitorii Octavian Goga și Emil Cioran. O altă recomandare este să vizitezi satele din zonă – Cisnădie, Cisnădioara, Mărginimea Sibiului -, sau Avrig, ceva mai departe, cu Palatul Brukenthal de acolo. Sigur că și după un astfel de traseu poți veni la Burger King să te bucuri de o masă care să-ți potolească atât foamea, cât mai ales pofta de un burger pregătit la grătar cu flacără. Te așteptăm!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*