Teren multifuncțional nou la Baza Sportivă din Avrig

Primăria Avrig amenajează un teren multifuncțional la baza sportivă de pe strada Stadionului. Noul teren va putea fi folosit pentru minifotbal, handbal, dar și tenis de câmp.

Foto: Facebook Primăria Orașului Avrig

„Vom inaugura un nou teren multifuncțional în Avrig, pe Strada Stadionului. Sportul, în toate formele sale, are o importanță semnificativă în demersurile noastre de a crește calitatea vieții în oraș și sunt de părere că orice tip de activitate fizică este benefică sănătății noastre, ca adulți, dar, mai ales, sănătății copiilor noștri. Astfel, pentru a încuraja activitățile fizice și sportul, vom da în folosință un teren dedicat activităților sportive. Acest teren multifuncțional se poate folosi pentru minifotbal, handbal sau tenis și are o suprafață de 1012 mp”, a explicat viceprimarul Ciprian Stoișor.

Foto: Facebook Primăria Orașului Avrig

Terenul are o lungime de 46 metri și o lățime de 22 metri și este acoperit cu gazon sintetic. Lângă teren, vor fi amenajate vestiare de tip container, două porți cu structură din aluminiu dur, o instalație nocturnă cu opt proiectoare LED, un panou de comandă și fileu de tenis cu stâlpi mobili.

Foto: Facebook Primăria Orașului Avrig

Terenul are fundație din beton și este împrejmuit cu plasă de sârmă zincată. Gazonul sintetic, de culoare verde și roșu, are o înălțime totală a firului de 22 mm, cu nisip cuarțos și cu linii de marcaj de joc de culoare albă, rezistente la umezeală și la radiațiile UV.

Valoarea investiției este de 419.283,66 lei fără TVA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*