Teren de sport pentru copiii din Săcădate, amenajat cu ajutorul sponsorilor și al voluntarilor | GALERIE FOTO

Asociația Vatra Satului Săcădate a inaugurat, sâmbătă, un teren de sport pe care a reușit să-l amenajeze în folosul copiilor și tinerilor din sat.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Primăria orașului Avrig, care susține activitatea asociației încă de la înființare.

„Sportul ne revigorează corpul şi mintea și ne ajută să rămânem sănătoși pentru mai mult timp. Felicit Asociația Vatra Satului pentru că a reușit să amenajeze acest teren de sport, într-un an greu, cu atât de multe încercări și provocări. Știu că sunt mulți copii care abia așteaptă să îl folosească”, a declarat primarul Adrian David, prezent la inaugurare.

„«Săcădate Arena» și-a deschis azi oficial porțile pentru comunitatea din Săcădate și mai ales pentru copiii din ale căror nevoi de a practica sportul s-a născut acest proiect. A fost un parcurs sinuos, datorită vremurilor pe care le trăim, dar cu ajutorul sponsorilor, al membrilor asociației și nu în ultimul rând al voluntarilor mai mici sau mai mari, am reușit să finalizăm acest teren de sport multifuncțional, dotat cu vestiar și toalete. Sperăm să ne bucurăm de aceste dotări în cadrul multor activități sportive si nu numai, pe care intenționăm să le desfășurăm aici. Bucuria si entuziasmul celor mici au fost pentru noi răsplata efortului nostru! Au avut parte chiar și de o surpriză pregătită de «Echipa VSS» de majorete”, a spus Anca Groza, fondatoarea asociației care deja de 5 ani desfășoară proiecte pentru comunitatea din Săcădate.

Cu sprijinul unor sponsori și voluntari, Asociația Vatra Satului Săcădate a mai realizat în localitate un muzeu și o bibliotecă. Locațiile au fost puse la dispoziție de Primăria orașului Avrig și Consiliul Local Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*