Teodor Birț, în vizită la Piața Agroalimentară din Drobeta Turnu Severin: ”Felul în care arată și sunt gestionate piețele agroalimentare este o formă de susținere a producătorilor”

Teodor Birț, președintele Asociației administratorilor de piețe din România, împreună cu o delegație de peste 15 administratori de piețe agroalimentare din țară au vizitat Piața Mircea, cea mai mare piață agroalimentară din Drobeta Turnu Severin.

Foto: Piețe Agroalimentare România facebook
”Piața este ocupată aproape în totalitate de producători agricoli din județ și nu numai, așa cum este normal să se întâmple în piețele agroalimentare. Acesta a și fost unul din principalele subiecte de discuții cu conducerea pieței din Drobeta Turnu Severin și cu autoritățile locale și județene de aici – cum putem susține mai mult și mai bine producătorii locali.
În aceeași măsură, felul în care arată și sunt gestionate piețele agroalimentare este o formă de susținere a producătorilor, iar din acest punct de vedere piața din Drobeta este un exemplu”, a spus Doru Birț la finalul întâlnirii.
Conducerea Asociației administratorilor de piețe din România face frecvent astfel de vizite în piețele din țară pentru a discuta și oferi soluții de îmbunătățire a activității aplicate pe fiecare zonă în parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*