Teodor Birț, directorul general al S.C. Piețe Sibiu S.A, întâlnire cu studenții USAMV Cluj-Napoca

Aflat într-o delegație la Cluj, Teodor Birț, directorul general al S.C. Piețe Sibiu S.A a avut o întâlnire cu studenții și masteranzii de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV Cluj-Napoca).

Foto: Teodor Birț facebook
”Am fost plăcut impresionat de faptul că tinerii care studiază aici sunt interesați în mod real de viitorul agriculturii, de soluții privind calitatea produselor dar și de viitorul piețelor agroalimentare, pentru că aici este finish-ul muncii producătorilor.
Cei din sală au inițiat un dialog, iar întrebările lor ar putea oferi răspunsuri la o parte din lucrurile ce pot fi îmbunătățite. Le mulțumesc pe această cale, precum și rectorului USAMV, prof. dr. Cornel Catoi și decanului Facultății de horticultură și afaceri în dezvoltare rurală, prof. dr. Mugur Jitea. Am stabilit noi întâlniri, pentru că un parteneriat între USAMV și Asociația administratorilor de piețe din România (Pieţe Agroalimentare România) ar fi mai mult decât oportun pentru producători și clienți, deopotrivă”, a spus Teodor Birț.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*