Tehnologiile viitorului, sub lupă la Sibiu. AFT, gazda unei conferințe importante

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va fi vineri, 15 martie, gazda celei de-a III-a ediții a conferinței internaționale „Impactul tehnologiilor emergente și disruptive asupra securității globale”, eveniment organizat în parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România, Secția Științe Militare, al cărei președinte este gl.(rz.) prof.univ.dr. Teodor Frunzeti.

Tematica acestei conferințe se înscrie pe coordonatele principale ale mediului de securitate internațional actual, care se confruntă cu amenințările generate de evoluția puternică a acestor tehnologii.

În cadrul conferinței vor fi dezbătute problematici referitoare la impactul pe care îl au aceste tehnologii avansate asupra mediului social, medical, economic și militar.

De asemenea, vor fi prezentate standuri expoziționale și demonstrații cu drone, roboți, și ținte mobile acționate de senzori la impactul cu unde laser și, nu în ultimul rând, va putea fi vizionat și primul automobil electric românesc fabricat la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*