Teatrul „Gong” din Sibiu participă la Carnavalul de la Veneția

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu va reprezenta România la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția printr-o serie de patru reprezentații cu spectacolul „Din copilăria mea/Dai tempi de la mia infanzia”, ce vor avea loc în perioada 31 ianuarie—3 februarie.

„Dai tempi de la mia infanzia” va fi prezentat în limba italiană în spațiile Pavilionului Expozițiilor din aria Giardini della Bienalle din Veneția. Spectacolul surprinde momente din viața de zi cu zi a unor prieteni, colegi de școală: o plimbare pe role, vacanța de iarnă, o vizită la un post de radio care transmite muzică pentru copii, precum și amintiri din școală într-o montare dinamică și interactivă cu păpuși și marionete.

Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Monica Baldea și Mihaela Grigoraș, iar muzica spectacolului poartă semnătura compozitorului Florin Grigoraș. Versiunea în limba română a spectacolului va fi prezentată pe scena Teatrului ‘Gong’ din Sibiu în toamna acestui an.

Evenimentul este organizat de Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, de Asociația Cultural Act, cu suportul Institutului Cultural Român din București și al Teatrului pentru Copii și Tineret GONG Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*