Teatrul din Cartier revine în peisajul cultural al orașului cu o nouă ediție în perioada 2-31 iulie

Evenimentul se va desfășura în trei cartiere din Sibiu (Țiglari, Trei Stejari, Gușterița) și la Sibiel, toate spectacolele urmând să aibă loc în aer liber.

Ediția cu numărul șase invită publicul la un program variat ce include concerte, ateliere și spectacole pentru copii și adulți.
Printre altele, organizatorii au pregătit două producții noi care vor deschide și, respectiv, vor închide proiectul: spectacolul umoristic „Doi moldoveni în Ardealˮ, în interpretarea lui Dumitru Stegărescu și Alin Turcu și producția teatral-muzicală inspirată din basmul Fraților Grimm, „Muzicanții din Bremen”, în regia lui Bogdan Sărătean, pe o muzică originală semnată de Claudiu Fălămaș și cu măști realizate de Ioana Aida Lungu.
Programul include și un show muzical marca Lipicioșii care va vorbi despre izolarea singurului locatar al Planetei Roz- Bombon, spectacolul interactiv „Povești africane cu Shama Leah & Dada Loveˮ, dar și o serie de ateliere comunitare în cadrul cărora vor fi dezbătute probleme legate de sensul teatrului în vremea pandemiei și de măsurile de distanțare socială necesare bunei desfășurări a spectacolelor.
Accesul publicului la evenimentele din cadrul proiectului este liber, în limita locurilor disponibile și se realizează în baza unei rezervări prin SMS la numărul 0737013997 sau prin email la adresa izolart.2020@gmail.com.
Teatrul din Cartier este organizat de Asociația BIS și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*