”Te abuzez sexual, scroafo!” – George Simion, către Diana Șoșoacă (CP)

„Președintele AUR a jignit-o pe Diana Șoșoacă, a lovit-o peste mână, de la tribuna Parlamentului, și i-a trântit telefonul cu care aceasta transmitea live din Parlament. Ce ne-a frapat pe toți a fost faptul că <bărbații>, dacă se pot numi așa, colegi de la AUR care erau în jurul președintelui lor au intervenit doar să-l acopere la propriu, cu pancarte, astfel încât gestul său reprobabil să treacă neobservat.

FOTO: PSD Sibiu

Au fost nenumărate astfel de ieșiri ale președintelui AUR și ale colegilor săi, în Parlament. I-a spus președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis, <O s-o violez pe mă-ta>, iar domnul Simonis, după o astfel de remarcă, i-a dat un răspuns, la nervi, pentru care și-a cerut apoi scuze. Probabil că majoritatea bărbaților ar fi reacționat la o astfel de provocare abjectă a președintelui AUR.

La rândul ei, doamna Șoșoacă a avut multe ieșiri în care a proferat injurii, comportându-se în Parlamentul României ca pe maidan.

Acest comunicat conține cuvinte dure, însă este bine ca sibienii să știe exact cum se comportă unii în Parlamentul României. În fața camerelor de luat vederi și pe rețelele de socializare, reprezentanții AUR promovează valorile creștine, dar faptele dovedesc că nu au nicio legătură cu acestea.

Credem că orice om decent realizează că aceste injurii și agresiuni fizice repetate sfidează și minimul bun simț.

Atașăm video cu incidentele, din Parlamentul României, pentru că cei care au votat sau votează AUR trebuie să le cunoască adevărata față”, arată deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*