Taxi Gratis pentru persoane cu dizabilități Sibiu, proiect la Maratonul Internațional

Asociația „Ridică-te și Umblă” s-a înscis la Maratonul Internațional Sibiu cu proiectul „Taxi Gratis pentru persoane cu dizabilități Sibiu”.

Foto: Facebook Asociația Ridică-te și Umblă

Proiectul Taxi Gratis pentru persoane cu dizabilități Sibiu își propune să asigure transport gratuit și fără nici un fel de obligație, pentru orice persoană care din diferite motive nu se poate deplasa și care se programează în prealabil pentru a beneficia de această deplasare.

„Pe lângă faptul că persoanele doritoare beneficiază de transportul până la locația în care trebuie să își rezolve problemele, beneficiarul are parte de asistență permanentă din partea voluntarului nostru care ajută și sprijină persoana în desfășurarea activităților, o așteaptă până la finalizarea acestora și o transportă în siguranță înapoi acasă.

Mașina special adaptată pentru astfel de deplasări și voluntarii inimoși își pot continua activitatea cu sprijinul dumneavoastră!” au transmis membrii Asociației Ridică-te și umblă”.

Despre Asociația „Ridică-te și umblă”

Asociația „Ridică-te și Umblă” este o asociație concepută pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități și este gândită ca să ofere cadrul potrivit ca aceste persoane să poată socializa, să poată primi sprijinul necesar din punct de vedere fizic și emoțional.

„Asociația noastră are filiale în marile orașe din țară și nu numai, unde sprijină neîntrerupt persoanele cu nevoi speciale.

Asociația Ridică-te și Umblă Filiala Sibiu oferă pe lângă întâlnirile sociale cu membrii ei, alimente și alte materiale necesare vieții, membrilor care sunt în nevoie. Avem un parteneriat cu Banca de Alimente prin care primim regulat hrană pe care o oferim membrilor noștri.

De asemenea, prin sprijinul donatorilor din cadrul Maratonului Internațional Sibiu, am achiziționat o mașină adaptată pentru transportul persoanelor cu dizabilități și am demarat proiectul Taxi Gratis pentru care am solicitat finanțare în mai multe ediții ale maratonului.

Proiectul Taxi gratis pentru persoane cu Dizabilități Sibiu se desfășoară din Noiembrie 2022 și dorim să continuăm activitatea atâta timp cât vom avea susținere” spun membrii asociației.

Penru ediția din acest an a Maratonului Internațional Sibiu, Asociația „Ridică-te și Umblă” și-a propus un target de 30 000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*