Taxele și impozitele locale, în dezbatere publică, la Avrig

În conformitate cu dispozițiile legale, Primăria orașului Avrig supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, inițiat de primarul Adrian David.

„Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la sediul Primăriei orașului Avrig sau pe e-mail la adresa office@primaria-avrig.ro, cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menționat, al cărui conținut îl dăm publicității însoțit de raportul de specialitate și referatul de aprobare“, transmit reprezentanții Primăriei.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul Primăriei orașului Avrig, www.primaria-avrig.ro.

Nivelul taxelor și impozitelor locale va fi aprobat de consilierii locali în ședința ordinară care va avea loc marți, 17 decembrie, ora 16.

Primăria Avrig | foto: Paul Brus

„În vederea recuperării decalajului generat de rata inflației înregistrată în anul 2018, comunicată de Institutul Național de Statistică, conform căreia rata inflației pentru anul 2018 este de 4,6%, propunem ca începând cu anul 2020, nivelul impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite în baza unei anumite sume în lei, cât și limitele amenzilor contravenționale să fie indexate cu rata inflației de 4,6 % așa cum au fost aprobate prin HCL nr. 56/2019“, a precizat primarul Adrian David.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*