Târgul de Paști va avea loc în perioada 26 aprilie – 7 mai

Piața Mare din Sibiu va găzdui din nou Târgul de Paști 2024, ce va avea loc anul acesta între 26 aprilie și 7 mai. Această manifestare continuă să fie un punct de întâlnire pentru comunitate și un loc în care tradițiile și creativitatea se întâlnesc într-o atmosferă de sărbătoare.

FOTO: Târgul de Paști

Variație și măiestrie la Târgul de Paști din Sibiu

Târgul de Paști din Sibiu oferă o experiență diversificată pentru vizitatori, care sunt invitați să descopere o gamă largă de produse artizanale, ce reflectă talentul și creativitatea expozanților. Bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, produse de olărit și o varietate de cărți și felicitări create cu grijă sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru cei ce caută cadouri unice și pline de sens. Deosebite vor fi și tablourile lucrate manual, cu păpuși din macrameu, ce adaugă o notă de originalitate și farmec târgului, demonstrând îndemânarea și atenția la detalii a meșteșugarilor.

Delicii culinare și experiențe memorabile

Secțiunea culinară a târgului va încânta vizitatorii cu o varietate de gusturi, de la înghețată artizanală la coșulețe de Paști tradiționale, pline cu delicii ce evocă spiritul acestei sărbători importante. Cremele tartinabile gourmet completează această experiență gustativă, iar pozele la minut cu magnet oferă o modalitate creativă de a păstra amintiri din vizita la acest eveniment festiv.

Solidaritate și sprijin

Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate, oferind spațiu pentru două cauze sociale importante. O casuță va fi dedicată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu (DGASPC), iar o alta va găzdui reprezentanți din Ucraina, care vor prezenta produse și activități de sezon, reflectând spiritul comunității și al sprijinului reciproc.

Distracții pentru cei mici

Cei mici se vor simți ca într-un loc de joacă în Târgul de Paști din acest an. Pe lângă carusel și țarcul cu iepurași, copiii se vor putea plimba cu trenulețul pe șine sau cu trenul turistic, vor avea la dispoziție un spațiu pentru sărituri, un castel gonflabil și chiar o pistă de carting unde își vor putea testa talentul de mici șoferi. Aceste activități sunt gândite pentru a oferi amuzament și a crea amintiri plăcute pentru vizitatorii de toate vârstele.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 11:00 și 21:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*