Târgul de Paști își așteaptă de astăzi vizitatorii

45 de expozanți din toate colțurile țării vin la Sibiu în perioada 7 – 18 aprilie și îi așteaptă pe vizitatori cu produse diverse, de la dulciuri, decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică, jucării, ouă vopsite manual și până la tot felul de bunătăți, precum miere, produse de patiserie sau clătite.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Căsuțele expozanților vor fi deschise zilnic între orele 11-21 și vor fi amplasate în Piața Mare sub forma unui gigant ou de Paști.

Târgul de Paști a pregătit multe surprize și pentru cei mici. Pe toată durata evenimentului, copiii se pot bucura de diferite atracții precum: un carusel, un trenuleț cu șine, un castel gonflabil, trambuline, o pistă de karting adaptată pentru ei, dar și de o serie de ateliere de creație sau o vânătoare de ouă cu premii.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Nu va lipsi nici trenulețul turistic care îi va plimba pe vizitatori prin centrul istoric al orașului, prin Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății și strada Gheorghe Lazăr.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

O premieră a acestei ediții o constituie zona verde care va fi amenajată în centrul orașului, sub forma unei terase de relaxare.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Târgul de Paști este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*