TÁR cu Cate Blanchett la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „TÁR”, un film premiat la Veneția și nominalizat la Oscar, cu Cate Blanchett în rolul principal.

„TÁR” va fi proiectat miercuri, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis: Plasat în lumea cosmopolită a muzicii clasice occidentale, lungmetrajul lui Todd Field spune povestea Lydiei Tár (Cate Blanchett), una dintre cele mai importante compozitoare-dirijoare din istorie și prima femeie care a condus o orchestră germană importantă.

Premii: Globul de Aur pentru cea mai bună actriță – Cate Blanchett, 2022; nominalizat la 6 categorii de premii Oscar și 5 categorii de premii BAFTA printre care Cel mai bun film, Cea mai bună actriță, Cel mai bun regizor.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Tar Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*