Tânără de 19 ani, căutată de polițiști. A fost dată dispărută de către tatăl ei

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În această seară  polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, fiica sa, Pîrvu Alexandra Maria, în vârstă de 19 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Ocna Sibiului, fără a mai reveni acasă.

Fata are 165 cm înălțime, 60 de kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, lung, drept, constituție atletică. În momentul plecării, tânăra purta pantaloni lungi de culoare alb, geacă lungă de culoare bej, bluză de culoare bej, pantofi sport de culoare alb și avea asupra ei un ghiozdan mic de culoare bej. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, fac apel polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*