Tălmaciu se alătură campaniei Let’s Do It, România!

Sâmbătă, 16 septembrie este declarată Zua Curățeniei Naționale. Sub sloganul „Let’s Do It, România!”, în multe localități din țară vor avea loc acțiuni de ecologizare și curățenie.

Foto: Arhivă

Orașul Tălmaciu va participa la  !

„O nouă ediție – Ziua Curățeniei Naționale care va avea loc pe 16 septembrie. Suntem alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Voluntarii din Orașul Tălmaciu sunt așteptați pe 16 septembrie la curățenie să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. În afara obiectivului evident, curățarea orașului de deșeuri, proiectul are și o importantă componentă de educare și responsabilizare a populației, în ceea ce privește grija fata de mediul înconjurător. „Let’s Do It, România!” este proiectul tuturor celor care cred ca in România se întâmplă și lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puțin: o singură zi, pentru un oraș mai curat.

Vă așteptam cu mic cu mare Sâmbătă 16 septembrie ora 09.00 în parcul central din orașul Tălmaciu, să schimbăm împreună fața orașului nostru” a transmis primarul orașului Tălmaciu, Ioan Oancea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*