Tabără de tenis de masă

Aria Sport va organiza, la începutul săptămânii viitoare, singura tabără de tenis de masă din Sibiu. Astăzi, profesorii pasionați de acest sport participă, în premieră, la „Cupa dascălului“.

În perioada 2-6 februarie, începând cu ora 10.00, în Centrul Aria, sala TDM, de pe Șos. Alba-Iulia nr. 100, va avea loc tabăra națională de tenis de masă organizată de Aria Sport în parteneriat cu EmiTT.

Antrenori de excepție

Sunt invitați să se înscrie toți iubitorii tenisului de masă ce doresc să își perfecționeze tehnica de joc. Pot participa jucători de toate vârstele, de la cei mici, la cei mai vârstnici. Antrenori vor fi Gheorghe Vaida (antrenorul Andreei Dragoman, campioană europeană la categoria mini cadeți), Viorel Sterea (fost antrenor al loturilor naționale masculine ale României, cadeți juniori și seniori) și Claudia Bînță (sportivă de performanţă, campioană națională, instructor Aria de tenis de masă).

Evenimente, tot anul

Antrenor-Gheorghe-VaidaSeria evenimentelor și a competițiilor continuă în Aria Sport și în 2015. „Cupa dascălului“, un eveniment dedicat cadrelor didactice, este organizată astăzi, 30 ianuarie, de către conducerea Școlii Generale nr. 21, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, prin prof. Mircea Galață Mircea, și Aria Sport. Competiția va grupa profesorii sibieni pasionați de tenis de masă. „Continuăm cu tabăra de tenis de masă, urmată de un nou eveniment la nivel național, primul turneu de tip A+ în cadrul circuitului AmaTur, în data de 7 februarie. Competițiile din cadrul AmaTur se vor întinde de-a lungul întregului an 2015, cu încă trei competiții de tip A și șapte de tip B. Susținem în continuare competițiile de firme și turneele săptămânale de antrenament. Calendarul evenimentelor se regăsește pe site-ul nostru, www.aria.com.ro“, se arată într-un comunicat al Aria Sport. De asemenea, Aria susține evenimentele dedicate comunității printr-un parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport. „În plin sezon de schi, suntem alături de oamenii pasionați de acest sport, prin susținerea competițiilor organizate pe pârtiile de la Arena Platoș“, au mai menționat reprezentanții centrului.
Unic în România

Centrul Aria un proiect cu un concept unic în România, ce pune la dispoziție servicii pentru întreaga familie, promovează un stil de viață sănătos, reunind sub acelaș acoperiș servicii medicale ambulatorii, de reabilitare, sportive, spa și wellness. Proiectul se întinde pe o suprafață de 14.000 mp și va cuprinde mai multe divizii: Aria Clinic, Aria Recuperare, Aria Sport, Aria Aqua, Aria SPA & Wellness și Aria Fun. În prezent, sunt funcționale primele trei divizii, ce ocupă o suprafață de 4.500 mp. În curând, vor fi active încă doua divizii: Aria Aqua – cu o piscină de agrement și una cu apă sărată – și Aria Spa & Welness – diferite tipuri de saună, dușuri emoționale, fântână de gheață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*