Suspectul crimei de sâmbătă de la Sibiu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Detalii înfiorătoare ies la iveală

Tânărul sibian în vârstă de 24 de ani, principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă de la Sibiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

foto: Arhivă

Tânărul, reţinut pentru că şi-a omorât sâmbătă prietena, o fată de 21 de ani din judeţul Braşov, a declarat anchetatorilor că la momentul comiterii faptei, motivată de gelozie, se afla sub influenţa drogurilor.

„Bărbatul suspectat de uciderea tinerei de 21 de ani a fost reținu de procuror. Potrivit declarațiilor acestora se afla sub influența substanțelor psihoactive și pe fondul geloziei a izbucnit un conflict spontan. În cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Prim procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, suspectul a folosit un cuțit pentru a-și ucide victima. Aceasta prezenta plăgi tăiate și înțepate, la nivel cervical, cu secționare de vase sanguine.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*