Surprize pregătite în tot județul pentru cei mici, de 1 iunie

Ziua de 1 Iunie este despre copilărie, culoare și zâmbete. E o zi dedicată lor, copiilor de pretutindeni. Asociația „Colinele Transilvaniei” face o trecere în revistă asupra a ceea ce se va întâmpla în județul Sibiu de 1 iunie.

Foto: Facebook Colinele Transilvaniei

La Biertan, sunteți așteptați la Căminul Cultural de la ora 17 la un spectacol de improvizație unic intitulat Petrică și lupul. Evenimentul marca MuziColine va avea loc în data de 1 Iunie și promite o seară magică plină de surprize.

În Apold va avea loc a III- a ediție a Plimbării cu Bicicleta, fiind o modalitate perfectă de a descoperi împrejurimile și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Ziua se va termina cu o masă câmpenească pregătită de săteni. Locul de pornire va fi Biserica Ortodoxă Șaeș, la ora 10.00. Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063452421196

Agnita se îmbracă în culoare și pregătește o zi plină de activități cu și pentru copii. Vor avea loc ateliere de picturi pe față, plimbări cu poneii, întâlniri cu Mickey și Minnie, și multe alte surprize! Cei mici sunt așteptați în Piața GD Tetsch la ora 10.

Mocănița ne face o surpriză, iar pe data de 1 Iunie, vă scoate la plimbare pentru a vă arăta frumusețea peisajelor din Valea Hârtibaciului. Vagoanele vor fi colorate, iar copii se vor putea bucura de jocuri și activități speciale pentru ei. Plecările vor avea loc din gara Cornățel la rele 11 și 14. Bilete și rezervări: https://sibiuagnitarailway.com/produs/bilet-mocanita/

La Saschiz, copiii sunt așteptați la o piesă de teatru numită ,,Greierele si furnica”, fiind urmată de ateliere de creație si jocuri interactive. Totul se va desfășura în Sala Bisericii Ortodoxe Saschiz de la ora 11.00

În Șomartin veți descoperii un Pop-up store cu obiecte decorative vintage iar copiii se vor putea bucura de un atelier de ciocolată; un eveniment pentru toată familia.

„Să fie un weekend cu soare! Nu uitați să găsiți aceste evenimente ca pe o oportunitate de a vă reconecta cu copilul interior; haideți să mai copilărim încă odată!” au transmis ceoi de la Colinele Transilvaniei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*