Surprize la Automobile Sibiu – foto

Automobile Sibiu a lansat oficial o noua gamă în propriul portofoliu. Astfel, de astăzi găsiți trei noi branduri auto în showroom-ul aflat pe Șoseaua Sibiului, numărul 25.

foto: Mesagerul de Sibiu

Cele mai noi modele de vehicule importate de Cenntro, SUV Cars și Agramix pot fi văzute și comandate la Automobile Sibiu. Importatorii oferă spre vânzare utilitare ale brandurilor Cenntro și Teemak, SUV-uri chinezești electrice și pe benzină produse de Seres, Baic, Jac, Forthing, DFSK sau vehicule încadrate în categoria de permis B1, vehicule care aparțin mărcilor XEV Yoyo sau Avantier. „Orice model poate fi comandat la noi, termenul de livrare fiind între 2 săptămâni și 4 luni. Garanțiile se procesează toate la noi, pe plan local. Aici, la service se fac și planul de întreținere și reviziile, noi ne ocupăm de tot”, a declarat Radu Oană, specialist vânzări în cadrul Automobile Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

Branduri chinezești

La momentul actual, SUV Cars România importă 7 branduri auto chinezești, autoturisme cu motor termic. „În fiecare zi lucrăm să avem o rețea cât mai extinsă în România, să poată beneficia cât mai mulți de această tehnologie, de această calitate pe care o oferă brandurile SUV Cars”, a menționat directorul de vânzări SUV Cars România. Din primele informații, chiar în cadrul evenimentului de lansare, s-a vândut un autoturism marca Baic, modelul Beijing X55.

foto: Mesagerul de Sibiu

Fabricate în SUA

Cenntro este un nou brand de autoturisme, specializat pe motoarele electrice, componentele sunt fabricate în Statele Unite ale Americii și asamblate în Germania. „Noi, Cenntro, comercializăm vehicule electrice. Încurajăm și sibienii să reducă poluarea din oraș!”, a spus Mihai Sicoe, Directorul de dezvoltare Cenntro România.

Gama de utilaje agricole

Agramix  este firma care propune dezvoltarea activității agricole prin utilaje electrice, fără poluare și emisii dăunătoare. „Agramix propune o mobilitate rurală, dar în viitorul foarte apropiat inclusiv o mobilitate urbană fără emisii de noxe. Toate vehiculele noastre sunt electrice, avem o gamă foarte variată de utilaje electrice și tractoare, tot ce ține de partea de agricultură”, a precizat reprezentantul Agramix Baia Mare.

Pentru informații suplimentare, puteți vizita showroom-ul Automobile Sibiu aflat în Șelimbăr, pe Șoseaua Sibiului, numărul 25.

Autor: Ștefana BABA

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*