Surprize de sezon de la Căsuța Dulce

Chiar dacă suntem acasă, nu trebuie să renunțăm la bucuriile vieții! Cu atât mai mult, acum este momentul să ne concentrăm pe tot ce e mai important în viețile noastre.

Îți poți serba în familie ziua ta de naștere sau a membrilor familiei sau orice moment important ție, iar prăjiturile și tortul le primești acasă! Produsele de cofetărie pregătite cu dragoste la „Căsuța Dulce” din Sibiu pot fi comandate la numerele de telefon 0740.046.941 și 0743.991.965.

Dulciuri rafinate

Primăvara a adus prăjituri noi, cu un aspect și gust deosebit, în oferta celor de la „Căsuța Dulce” (Sibiu, str. Haas Konrad, nr. 1, vis-à-vis de „Teatrul Gong”). Printre cele mai rafinate dulciuri potrivite pentru a vă da o stare excelentă în sezonul acesta se numără: panna cotta, creme brulee cu banane sau ciocolată, ciocolată albă cu zmeură și mousse de fructe de pădure, ori cheesecake cu mere.

Gusturi speciale pentru sărbătorile pascale

De Paști vă puteți răsfăța cu o felie de pască sau cu prăjituri, fursecuri, salam de biscuiți și multe alte bunătăți pe care le găsiți la „Căsuța Dulce”. „Indiferent cu ce obstacole ne confruntăm, trebuie să ne continuăm cursul vieții, să zâmbim, să fim recunoscători că suntem în viață și să avem încredere în Dumnezeu că totul va fi bine. Noi vom pregăti pentru sărbătorile de Paști următoarele: prăjituri asortate – 60 lei/kg, ciocolată de casă – 5 lei/bucata, fursecuri – 50 lei/kg, pască – 40 lei/750 gr, salam de biscuiți – 10 lei/250 gr, plăcintă cu brânză de vaci – 50 lei/kg, choix a la crème – 60 lei/kg, prăjitură cu morcovi și portocale – 50 lei/kg” este mesajul cofetăriei sibiene.

Zile mai dulci, în siguranță!

Nu doar gustul special, ci și curățenia desăvârșită este garantată la „Căsuța Dulce”, așa că vă puteți bucura de toate produsele fără nici o grijă. „Dată fiind situația din țară și ca urmare a recomandărilor venite de la cadrele de specialitate și mai ales din respect pentru dumneavoastră, în laboratorul nostru au fost luate măsuri suplimentare de dezinfecție a spațiilor de lucru și a persoanelor care lucrează sau vin la noi pentru produsele făcute cu drag pentru voi! Vom trece cumva și peste această perioadă, iar în zilele care urmează vrem să vă îndulcim, pentru ca aceste zile care par sumbre să fie mai frumoase!”, anunță Claudia Răulea, reprezentanta Mar & Di Boutique.

60 de lei este prețul unui kilogram de prăjituri asortate de la „Căsuța Dulce”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*