SURPRIZĂ. Paula Seling va reprezenta Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac în sezonul 2022 – 2023

Binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Paula Seling, una dintre cele mai apreciate voci româneşti ale momentului, va promova „Hotel of Ice Bâlea Lac” si va fi imaginea complexului de gheata in sezonul 2022 – 2023.

Zilele trecute, în decorul hibernal autentic de la Bâlea Lac, băimăreanca tocmai a filmat scene dintr-un nou videoclip, iar cu acest prilej a aflat mai multe detalii despre Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” şi a putut asista la primele pregătiri pentru începerea lucrărilor de edificare a faimosului hotel.

În calitate de reprezentant al „Hotel of Ice”, Paula Seling va promova obiectivul din căldarea glaciară a lacului Bâlea cu prilejul apariţiei în diverse emisiuni de radio şi televiziune, prin intermediul articolelor din presa scrisă sau la evenimentele publice la care va participa, va coordona activităţi şi proiecte găzduite de Hotelul de Gheaţă, va participa la evenimente organizate de sponsorii şi colaboratorii proiectului.

 

Actriţa Maia Morgenstern, fostul fotbalist Helmut Duckadam, realizatoarea şi prezentatoarea de emisiuni tv Dana Săvuică, muzicianul Ovidiu Lipan (Țăndărică), formația rock Krypton, actriţa şi cântăreaţa Roxana Nemeș, balerina Francesca Baciu, violonista Alexandra Violin, modelul Bianca Drăghiciu, dar și artiști internaționali, precum Jean-Claude Van Damme și ambasadori ai mai multor țări de pe mapamod au promovat, la ediţiile anterioare, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

În acest sezon, la Bâlea Lac se construieşte cel de-al şaisprezecelea Hotel de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din partea de sud – est a Europei. Tema acestui sezon al Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” este Europa, fiecare cameră urmând a purta numele unei importante capitale europene. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi realizate după simboluri întâlnite în capitalele bătrânului continent.

Alegerea Paulei Seling ca imagine a Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac nu este chiar întâmplătoare, având în vedere şi tema proiectului din acest sezon. În anul 2010, împreună cu solistul Ovi, cântăreaţa din Baia Mare a reprezentat România la Eurovision Song Contest, cel mai important concurs muzical organizat în Europa, unde au obţinut locul 3, cea mai importantă poziţie ocupată de ţara noastră la această competiţie.

Pentru această iarnă sunt programate filmari in Hotelul de Gheață pentru un videoclip realizat impreună cu celebrul cântăreț Horia Brenciu , filmari de promovare pentru Hotelul de Gheata și stațiunea Bâlea Lac dar și tradiționale colinde românești interpretate de Paula Seling în limba engleză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*