Surpriza din trafic, în municipiul Sibiu. INCREDIBIL cum a fost prinsă o șoferiță

O femeie de 40 de ani din Sibiu este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, fiindu-i reținute 2 acte materiale.

Astfel, la data de 24.10.2022, în jurul orei 20:40, pe Aleea Seviș din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificată o sibiancă în vârstă de 40 de ani. Femeia nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că l-a uitat acasă, însă în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că de fapt exercitarea dreptului de a conduce autovehicule îi este suspendată.

În baza celor constatate, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat, informează IPJ.

La data de 25 octombrie, în jurul orei 20:21, pe str. Rahovei din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificată aceeași sibiancă în vârstă de 40 de ani.

Și de această dată, pe numele femeii s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*