Șura Kulinară la Șura Culturală Gușterița. Master Chef va fi unul dintre viceprimarii Sibiului

Șura Culturală Gușterița va inaugura sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 19.00, o nouă activitate.

Este vorba de Șura Kulinară, prin care preotul Alexandru Ioniță, „sufletul” activităților de la Șura Culturală dorește să dezvolte și această latură a comunității din jurul Șurii.

Primul invitat la Șura Kulinară pentru a găti pentru membrii comunității este nimeni altul decât Vicepriamrul Municipiului Sibiu, Alexandru Dumbravă.

„ȘURA KULINARĂ este o nouă activitate la Șura Culturală Gușterița prin care dezvoltăm latura culinară a Șurii și a comunității din jurul ei. Începem cu Alexandru Dumbravă, care ne gătește cu drag rețetele din zona lui, din Bran: urdaș și pastramă cu mămăligă. La acestea se adaugă un desert și vin bun. Vă așteptăm cu drag sâmbătă! Avem 15 locuri. Înscrieri la 0743006806. Donație recomandată 80 lei.

Prin ȘURA KULINARĂ dorim să petrecem împreună o cină gătită de un membru al comunității pentru cei care doresc fie să guste preparatele deosebite, fie să cunoască mai bine ȘURA și proiectele ei, fie amândouă. Întâlnirea, degustarea, timpul împreună sunt importante, iar scopul general al acestei activități este sprijinul activităților din Șura Culturală.

Invităm pe cei dornici să gătească într-o sâmbătă seara și să împărtășească din propria experiență culinară și culturală să se înscrie la nr tel 0743006806. Ne bucurăm de rețete exotice și deosebite” au transmis orgaizatorii evenimentului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*