„Suntem ceea ce gândim”. Cei care doresc să participe la conferință au la dispoziție invitații

Cetățenii care doresc să participe la conferința „Suntem ceea ce gândim”, susținută la Sibiu de renumitul profesor Constantin Dulcan și de sociologul Mihaela Stroe, au la dispoziție invitații pentru acest eveniment. Conferința va avea loc joi, 19 octombrie, începând cu ora 18.00, la Cercul Militar Sibiu, fiind organizată în cadrul Zilelor Medicale ale Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.
FOTO: Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu
„Conferința intitulată <Suntem ceea ce gândim>, susținută de prestigioșii Constantin Dulcan și Mihaela Stroe va fi cu siguranță memorabilă și ne va da repere ca să trăim în armonie cu noi înșine, pentru a ne bucura de sănătate și echilibru în viața noastră. Pe lângă conferințele pe care le organizăm pentru cadrele medicale, am dorit ca întreaga comunitate să beneficieze de un eveniment valoros în cadrul Zilelor Medicale ale spitalului, deci am putea spune că este cadoul nostru pentru sibieni. Ne dorim ca Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu să fie cât mai aproape de oameni și vom continua să ne implicăm în evenimente pe linie de prevenție și educație pentru sănătate, de tipul campaniilor antifumat și totodată să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.
Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut în domeniul medicinei și al spiritualității în România. Este un medic neurolog și psihiatru renumit, dar si autorul a numeroase cărți și studii, lucrarea care i-a adus celebritatea fiind „Inteligența Materiei”, publicată în anul 1981. Dulcan este apreciat în special pentru abordarea sa holistică și integratoare a medicinei, îmbinând cunoștintele stiintifice cu aspectele filozofice si spirituale ale existenței umane.
„Grație studiilor de care dispunem, în prezent știm că gândurile noastre nu sunt simple simboluri verbale, ci sunt generate la nivelul creierului sub forma unor câmpuri de energie modulată în semnale purtătoare de informație. Prin frecvența de câmp fizic și prin substratul lor biochimic vor avea, în consecință, și o semantică, o semnificație favorabilă sau nocivă pentru sănătatea organismului uman. Gândurile noastre exprimate prin cuvinte, idei, emoții, sentimente, acțiuni – în funcție de semnificația lor benefică sau nocivă pentru sănătatea noastră sunt procesate în arii diferite din creier. Cultivarea unor valori etice superioare se dovedește a avea efecte benefice pentru organism”, susține Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan.
Mihaela Stroe este doctor în sociologie, speaker, trainer, autor, specialist în analiză comportamentală. Este autoarea unor studii și lucrări în domeniul dezvoltării personale, printre acestea numărându-se volumele „În Armonie cu Mine” și „Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”.
„Sunt mii de cărți în care autorii scriu concret despre cum să-ți controlezi gândurile. Însă oamenii nu pun în practică. Menirea mea este să fiu clopoțelul de trezire al celor care aleg să pună în practică tehnicile de control mental. Eu sunt exemplul viu că orice OM poate!”, spune Dr. Mihaela Stroe.
În debutul conferinței, renumitul artist Radu Nechifor va oferi un moment muzical special.
Intrarea la eveniment este liberă și se face pe bază de invitații.
Acestea vor fi distribuite la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu (Aleea Filozofilor, nr. 3-5), de luni până vineri, între orele 8:00 – 18:00, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*