Sunt deschise înscrierile la sesiunea de workshop-uri pentru operatorii culturali din Sibiu

Asociația Culturală ARTmania, în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, aduce o nouă oportunitate pasionaților de cultură și muzică din Județul Sibiu prin organizarea Workshop-urilor Cultural-Muzicale. Evenimentul face parte din proiectul “Dezvoltarea capacităţii organizatorilor în domeniul cultural-muzical al Județului Sibiu” și se va desfășura în zilele de 30 si 31 iulie 2023.

FOTO: Asociația Culturală ARTmania

Workshop-urile se adresează reprezentanților autorităților locale, organizațiilor culturale de drept public și private, organizațiilor neguvernamentale interesate de dezvoltarea capacității de management de evenimente cultural-muzical

Scopul proiectului este să susțină creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali din domeniul cultural-muzical prin formularea unei strategii de dezvoltare și promovarea acesteia la nivel local prin grupuri de lucru, avându-se în vedere implicarea angajaților Consiliului Județean Sibiu și a Consiliului Local Sibiu.

Workshop-urile vor acoperi subiecte esențiale pentru organizarea evenimentelor de anvergură în domeniul cultural-muzical, cum ar fi managementul proiectelor culturale, fiscalitatea și legislația în sectorul cultural-muzical și de evenimente, gestionarea resurselor umane în cadrul unui eveniment cultural, aspecte privind sustenabilitatea și responsabilitatea socială în organizarea evenimentelor, precum și strategii de promovare a proiectelor cultural-muzicale.

Principalele teme ale workshop-urilor sunt:

  • Managementul proiectelor cultural-muzicale
  • Fiscalitate și legislație în sectorul cultural-muzical și de evenimente
  • Managementul resurselor umane în cadrul unui eveniment cultural-muzical
  • Politici verzi – reciclare, gestionarea deșeurilor, conceperea de evenimente sustenabile
  • Promovarea proiectelor cultural-muzicale
  • Realizarea planului de proiect pentru 3 tipuri de locații: piață publică, sală de spectacole, spațiu extravilan
  • Producția de evenimente și siguranța persoanelor la evenimente – planuri de locație, acces, scenotehnică

Inscrierile pentru workshop-uri sunt deschise până vineri, 28 iulie, iar locurile sunt limitate..

Pentru mai multe informații privind programul, modalitatea de înscriere și detalii despre desfășurarea evenimentului, accesați Sesiune Workshop-uri Organizare de Evenimente – ARTmania . Pentru înscrieri, completați formularul: Event Registration – Google Forms

 

 

Asociația Culturală ARTmania vă așteaptă cu entuziasm să participați la Workshop-urile Cultural-Muzicale din Sibiu și să contribuiți la dezvoltarea culturală și muzicală a Județului Sibiu!

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*