Studenții AFT Sibiu se implică în marcarea și intreținerea traseelor turistice din Munții Cindrel

Studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat, alături de echipa de implementare a programului „Anii Drumeţiei”, la realizarea de marcaje direcționale, amplasarea de stâlpi și toaletarea potecilor de pe două trasee turistice din Munții Cindrel.

”Faptul că au parcurs cărări de munte pe care nu le cunoşteau, dar şi că au putut să se implice în viaţa comunităţii locale prin sprijinul pe care l-au oferit echipei de profesionişti şi voluntari din cadrul proiectului, a făcut ca aceasta să fie o experienţă de neuitat pentru studenții noștri.”, au declarat reprezentanții AFT Sibiu.
Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu au semnat, la începutul acestui an, un parteneriat de colaborare pentru implementarea programului „Anii Drumeției 2021-2022” și asigurarea de sprijin în amenajarea și întreținerea traseelor de drumeție din județul Sibiu.
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*