Studenții AFT pe podium la Maratonul Internațional al Sibiului

Academia Forțelor Terestre a participat la Maratonul Internațional al Sibiului atât cu alergători cât și cu voluntari care au asigurat o porțiune de traseu cu încurajări și sprijin pentru cei aflați în cursă.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

„Cea de-a douăsprezecea ediție a Maratonului Internațional Sibiu și-a spus povestea alergării pentru fapte bune sub deviza „Ce ne leagă?”

AFT a fost din nou în prima linie a implicării în comunitatea de care si-a legat destinul prin participarea cu atleți talentați și voluntari dedicați, pentru proiectul promovat de Crucea Roșie Sibiu, Dotarea Centrului Educational și Comunitar.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Lotul de sportivi antrenați de profesorul Iosif Șaroși a câștigat ștafeta masculină de 4 x 5km Marquardt Team Run prin sd.sg. Alex-Adrian Stoica, sd.plt.maj. Grigore-Cristian Huruială, sd.sg.maj. Mihai Pavel și sd.sg. Vlad-Iulian Daniliuc, locul 2 la crosul de 5 km MultiversX prin sd.sg. Alexandru Riza, locul 1 la crosul de 5 km MultiversX prin sd.sg. Maria-Daria Ion, locul 1 la crosul de 10 km Wenglor prin sd.cap. Mihaela Ivancia și locul 4 la crosul de 10 km Wenglor prin sd.cap. Andreea Popescu.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Lotul de voluntari a asigurat porțiunea de traseu a maratonului între km 30 și 37, cu încurajări și sprijin celor aflați în cursă” au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*