Strângere de fonduri pentru Palatul Copiilor

Cea de-a treia ediție a bazarului pentru strângerea fondurilor necesare renovării Palatului Copiilor din Sibiu se desfășoară sâmbătă, 23 martie, între orele 10.00 și 18.00, în fața magazinului Dumbrava.

Evenimentul este realizat de Palatul Copiilor și asociația Pro Palatul Copiilor Sibiu împreună cu Unimat și Crucea Roșie Sibiu. „Copiii noștri merită tot ce e mai bun, de aceea și ei participă la bazar cu obiecte și creații proprii. Te așteptăm să fii și tu alături de ei și să sprijini această frumoasă acțiune. Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc!“, este mesajul organizatorilor.

Până acum, pentru reabilitarea clădirii unde se va muta Palatul Copiilor, voluntarii au organizat acțiuni caritabile, au igienizat viitorul sediu, au lucrat la instalațiile de apă, canalizare și electricitate și au montat ferestre termopan. Următoarele evenimente în beneficiul Palatului Copiilor se vor desfășura în prima jumătate a lunii aprilie. Este vorba despre un concert în Piața Habermann și vernisajul unei expoziții a pictorului Marius Cioban.

În aprilie, instituția va trebui să elibereze spațiul de pe strada Constituției, care a fost retrocedat Bisericii Evanghelice, și să se mute în fostul internat al Liceului Tehnologic „Henri Coandă“. Pentru reparația noului sediu sunt necesari peste 260.000 de euro.

Sibienii pot dona bani, în acest scop, către asociația Pro Palatul Copiilor Sibiu, în contul RO95RNCB0227159638480001, deschis la BCR pe numele președintelui asociației, Petru Liviu Rotaru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*