Strada Semaforului va fi modernizată

Încă o arteră principală din Sibiu întra în modernizare. Primăria a anunțat că a fost semnat contractul pentru proiectare și realizarea studiilor în vederea modernizării străzii Semaforului. Reprezentanții Primăriei nu precizează însă când vor începe lucrările efective și cât vor dura.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

Luni, 26 iunie, primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru proiectare și realizarea studiilor în vederea modernizării străzii Semaforului.
“Strada Semaforului este foarte tranzitată și aglomerată și este necesară modernizarea acesteia pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic pietonal, pe bicicletă sau cu mașina. Am contractat realizarea documentațiilor tehnice de avizare a investiției și elaborarea studiilor necesare, inclusiv un studiu de trafic. Proiectantul, SC Neo Plan SRL, va oferi soluțiile optime pentru acest proiect important în sensul creșterii mobilității locuitorilor”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Conform caietului de sarcini, Primăria Sibiu vizează prin acest proiect: modernizarea carosabilului, a trotuarelor și pistelor pentru biciclete, reabilitarea zonelor verzi de pe aliniamente, modernizarea iluminatului public și a rețelelor de apă și canalizare și crearea canalizației subterane pentru coborârea cablurilor aeriene de telecomunicații

Termenul contractual de livrare a documentațiilor este de 4 luni, valoarea contractului încheiat cu firma Neo Plan fiind de 141.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*