„Stories of hope” – expoziție despre evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri

Astăzi, 21 septembrie 2023, începând cu ora 16:00, în foaierul Centrului Cultural Ion Besoiu din Sibiu va putea fi vizionată expoziția „Stories of Hope” în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri”.

FOTO: MUZEUL NAȚIONAL BRUKENTHAL SIBIU

„Stories of hope” constituie un proiect foto-documentar privind evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri, reușind să o depășească cu ajutorul programelor de reabilitare implementate de Teen Challenge.

Conceptul expoziției are la bază fotografii și mărturii ce descriu parcursul a zece foști consumatori de droguri: pornind de la motivația incipientă a consumului, aspectele traumatice și consecințele dependenței până la parcursul spre o viață liberă și reintegrarea într-un mediu social și familial sănătos.

Expoziția vine în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri” tema actuală fiind: „Teatrul iluziilor”.

Conferința va avea loc joi, 21 septembrie, începând cu ora 17:00 și poate fi urmărită online accesând link-ul de livestream:

Your Extraordinary succes without Drugs”/ DA vieții fără droguri”- tema „Teatrul iluziilor” by Livestream Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*