„Știu și Aplic”. Sibienii excelează

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu au organizat în data de 19.04.2024 ora 9.00, concursul „ȘTIU ȘI APLIC” – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA  ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană, la Liceul Tehnologic  „Henri Coandă” Sibiu.

.

FOTO: ITM Sibiu / Facebook / arhivă

La eveniment au participat elevi și profesori coordonatori din unitățile de învățământ din județul Sibiu din secțiunea pentru licee filiera tehnologică  ciclul inferior și ciclul  superior precum și  secțiunea învățământ profesional.

Echipele care au ocupat locul I la secțiunea tehnologică inferior , superior respectiv învățământ profesional sunt următoarele: Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș, Liceul Tehnologic Henri Coandă și Liceul Tehnologic Independența.

În perioada 17-19 Mai 2024, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”  din Iaşi se va desfășura faza națională a concursului, unde vor participa echipele care au obținut locul I, la faza județeană.

I.T.M. Sibiu mulțumește tuturor organizatorilor și unităților școlare participante care au demonstrat un real interes pentru concursul ȘTIU ȘI APLIC”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*