Stephanie Dengel, VICTORIE la Cupa Federatiei Ecvestre Române la Working Equitation

Stephanie Dengel și Castillian Z, de la CSM Sibiu, au câștigat Cupa Federatiei Ecvestre Române la Working Equitation, nivelul Novici, în weekend, într-o competiție desfășurată la centrul de echitație Toniland din Cuzdrioara, județul Cluj.

 

„Cupa Federatiei Ecvestre Române la Working Equitation a fost acordată la Nivelul Novici și a fost câștigată de cuplul format din sportiva DENGEL STEPHANIE  & Castillian Z, de la CSM Sibiu, a anunțat Federația Ecvestră Română. „Pe parcursul celor trei zile 05-07.07, participanții au avut evoluții elegante la probele de Dresaj, și-au demonstrat precizia și conexiunea cu partenerii lor ecveștri la probele de Maniabilitate (Stil) și s-au întrecut pentru cel mai scurt timp și fără penalizări la probele de Viteză. Nu au lipsit probele de nivel paralimpic, precum și cele speciale de blitz și ștafetă. Felicitări tuturor participanților!“, au transmis reprezentanții Federației.

În cadrul evenimentului din județul Cluj, Mihai Maldea, selecționer lot național, „a prezentat demonstrații spectaculoase, motivând sportivii să-și dorească marea performanță în cadrul acestei discipline sportive.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*