Start în campania de strângere de semnături pentru candidații Dreptei Unite la alegerile din iunie

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei a dat astăzi startul strângerii de semnături pentru candidații la alegerile din 9 iunie.

Foto: Mesagerul de Sibiu

La cortul Alianței, instalat la intrarea în Parcul ASTRA, au fost prezenți Ruxandra Cibu Deaconu, președinte USR Sibiu, Adrian Echert, consilier județean USR și Diana Mureșan consilier local USR, Radu Scutea, președintele PMP Sibiu, iar din partea Forței Drepte a fost prezent Victor Leția. Alături de aceștia s-au aflat membri ai celor trei formațiuni politice.

„Dăm startulcampaniei pentru alegerile care pot scoate de la putere partidul comasat PSD-PNL, care formează această stângă de care ne-am tot lovit ultimii ani, plină de demagogi și de politicieni care nu își respectă cuvântul” a declarat Adrian Echert.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Reprezentanții Alianței Dreapta Unită au făcut apel la sibieni să vină în număr cât mai mare să semneze pentru susținerea candidaților ADU la alegerile parlamentare și locale din acest an.

Sibienii trebuie să știe că timp de câteva săptămâni îi vor găsi pe reprezentanții ADU la cortul de lângă parcul ASTRA în fiecare după amiază.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*