Standuri comerciale de închiriat în centrul Sibiului

Serviciul de Administrare a Domeniului Public organizează o licitație pentru închirierea a 11 standuri de comercializare a produselor handmade și suvenirurilor rămase vacante din totalul de 28 de astfel de spații amplasate pe strada Papiu Ilarian.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Pe lângă Artizan Huet, o acțiune organizată lunar de Primăria Sibiu pentru sprijinirea producătorilor și comercianților de produse de artizanat, Primăria Sibiu pune la dispoziția micilor producători și comercianților și aceste standuri.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Cei interesați să vândă aici produse handmade și suveniruri pot procura caietul de sarcini de la sediul Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Municipiului Sibiu, din Sibiu, Piața Mică, nr. 22, telefon 0269/213302 sau gratuit, on-line, de aici: https://spadpp.sibiu.ro/…/Documentatie_licitatie…

Ofertele se pot depune până în data de 7 iulie 2023, ora 10.00. Deschiderea plicurilor cu oferte (exterioare și interioare) va avea loc la sediul Teatrului Gong, în zilele de 10 și respectiv 12 iulie 2023, de la ora 12.00. Prețul de pornire pentru închirierea unui astfel de stand de 4 metri pătrați este de 1.460 de lei / an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*