Sprijin pentru copiii săraci din județ

Consiliul Județean Sibiu a organizat o întâlnire de lucru în cadrul proiectului „Rechizite pentru fiecare copil în grădiniță”.Reuniunea a avut loc cu ocazia încheierii parteneriatului dintre Consiliul Județean Sibiu, Kaufland România și Fundația Keep Giving, având ca obiect acordarea de bonuri valorice pentru rechizite, în valoare de 120.000 lei. Beneficiarii bonurilor sunt un număr de 1.300 de elevi din grădinițele și școlile din județul Sibiu, care școlarizează copii în cadrul programului național „Fiecare Copil în Grădiniță”.

Primarii, recunoscători

În perioada următoare, Consiliul Județean Sibiu va distribui bonurile valorice unităților de învățământ din județ, care la rândul lor le vor distribui către beneficiarii direcți, mai precis copiii înscriși în învățământ, conform Legii nr.248/2015. „În acest context, conducerea Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România își exprimă aprecierea pentru reprezentanții entităților implicate în acest proiect, mai precis conducerea Consiliului Județean Sibiu, precum și reprezentaților Kaufland România și ai Fundației KeepGiving, – finanțatorii acestui program“, susține Valentin Ivan, președintele Asociația Comunelor din România (ACoR), filiala Sibiu și primarul comunei Sadu.

„Considerăm gestul marelui retailer Kaufland România, precum și al Fundației KeepGiving ca find unul profund umanitar și apreciem promptitudinea cu care au răspuns invitației Consiliului Județean Sibiu“, consideră Maria Greavu, președinte executive al ACoR Sibiu, Maria Greavu, care este și primarul comunei Loamneș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*