Sportivii de la Ippon Mediaș s-au întors cu 12 medalii de la Londra

Karatiștii de la Clubul Ippon Mediaș au reușit să obțină rezultate excelente la WUKF British Open Karate Championships, prima etapă din WUKF European Tour 2024. Andrei Toma, Samira Armenean, Andreea Dancu, Diana Dobrin și Mihai Toma au câștigat un total de 12 medalii, dintre care 5 de aur, 3 de argint și 4 de bronz, în cele 2 zile în care au concurat la Londra. 

foto: facebook/Ippon Mediaș

Astfel, Andrei Toma a câștigat medalia de aur la Kumite seniori -65 kilograme European Tour și la Kumite juniori -65 kilograme, respectiv medalia de argint la Kumite echipe seniori. Samira Armenean a cucerit medalia de aur la Kata junioare Wado Ryu, respectiv bronzul la Kumite senioare – 55 kilograme European Tour. Mihai Toma a obținut medalia de argint la Kumite echipe seniori și bronzul la Kumite seniori +85 kilograme European Tour. Andreea Dancu a câștigat medalia de aur la Kumite echipe cadete 16-17 ani, argintul la Kumite cadete 16-17 ani -60 kilograme și medalia de bronz la Kumite cadete 14-15 ani -60 kilograme. Diana Dobrin a urcat pe prima treaptă a podiumului la Kumite echipe cadete 16-17 ani și a obținut bronzul la Kata Ind Wado Ryu.
Delegația României s-a clasat pe poziția a doua în clasamentul pe medalii de la open-ul britanic. Karatiștii au reușit să urce de 36 ori pe podiumul competiției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*